Volt egyszer egy beatkorszak

Azok a régi csibészek Berkes Gáborral és Geszti Péterrel

2019. február 06. - beatkorSzaki

flyer.jpg

Berkes Gáborral és Geszti Péterrel folytatódik a Hangfoglaló Program múltidéző sorozata. Az Azok a régi csibészek címre keresztelt programsorozat a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának keretében indult útjára, hogy aztán rövid idő alatt meghódítsa a könnyűzene-történeti visszaemlékezésekre fogékony közönség szívét.  A beszélgetések célja, hogy első kézből közvetítsenek ismereteket a hazai pop-rock legendáriumáról, a zeneiparról és az ifjúsági kultúráról.

Ezúttal a nyolcvanas-kilencvenes évekbe visszarepülve Lévai Balázs Berkes Gáborral és Geszti Péterrel beszélget.

Berkes Gábor zenész, zeneszerző, producer; az Első Emelet, a Rapülők, az Emberek, majd az Emelet együttes meghatározó tagja. Színházi, film- és reklámzeneszerzői tevékenysége mellett számos zenész, zenekar lemezén működött közre mint szerző, producer és hangmérnök.

Geszti Péter szövegíró, énekes, reklámszakember. Dalszövegeket írt az Első Emeletnek, olyan zenekarokban játszott, mint a Rapülők, a Jazz+Az és a Gringo Sztár, 2016-ban pedig GESZTI néven újabb zenei projektbe kezdett. Számos színházi és zenei produkció sikere fűződik a nevéhez. Dolgozott riporterként, műsorvezetőként, forgatókönyvíróként, alapítója és producere az @®© kiállításnak.

A 2019. február 13-án esedékes, soron következő beszélgetésen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Jelentkezni az rsvp@hangfoglalo.hu címen lehet.


A program Facebook eseményét pedig ITT éritek el.

A blog az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://beatkorszak.blog.hu/api/trackback/id/tr4414611570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása