Volt egyszer egy beatkorszak

Azok a régi csibészek: Soltész Rezső

2019. március 25. - beatkorSzaki

32d390091500810e37cad208ea606ff3_normalcropped.jpg

Vissza a hatvanas-hetvenes évekbe! Folytatódik a Hangfoglaló Program múltidéző sorozata. 2019. március 27-én Lévai Balázs vendége Soltész Rezső a Magyar Rockhírességek Csarnokában!

Az Azok a régi csibészek programsorozat a Hangfoglaló Program Magyar Könnyűzenei Örökség Megőrzését Támogató Alprogramjának keretében indult útjára, hogy aztán rövid idő alatt meghódítsa a könnyűzene-történeti visszaemlékezésekre fogékony közönség szívét.

A sorozat célja, hogy első kézből közvetítsen ismereteket a hazai pop-rock legendáriumáról, a zeneiparról és az ifjúsági kultúráról.

Soltész Rezső 1963-ban, a Rangers együttesben (későbbi nevén Corvina együttes) kezdte pályafutását. 1979-ben a zenekar felbomlott, Soltész pedig megalakította az Oxigén együttest, mely néhány hónapig működött. Szólókarrierje 1981-ben indult, 1996-ig bezárólag tíz albumot készített és több mint másfél millió hanghordozót adott el.

A beszélgetésen a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.
Regisztrálni az rsvp@hangfoglalo.hu címen lehet.
A program Facebook eseménye elérhető ITT.

A blog az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://beatkorszak.blog.hu/api/trackback/id/tr5414715183

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása