Volt egyszer egy beatkorszak

Könnyűzenei filmklub: Ex-kódex

2018. március 19. - beatkorSzaki

ex-kodex.jpg

Folytatódik a Hangfoglaló Program és a Hangőr Egyesület közös könnyűzenei filmklubja. A vetítéssorozat továbbra is a zene és filmipar óvatos frigyének gyümölcseit veszi számba, de most a hetvenes-nyolcvanas évek undergroundjára koncentrálva. A hatvanas évek tvisztelő, stoppoló fiataljai helyett ezúttal a csöveseké és a földalatti figuráké lesz a filmvászon. Az Extázis héttől tízig következő alkalmán, 2018. március 22-én Müller Péter Sziámi Ex-kódex című filmjét tekinthetik meg az érdeklődök. A vetítés utáni beszélgetésen a filmklub házigazdájának, Gelencsér Gábornak a vendége Müller Péter Sziámi, a film rendezője lesz.

Ex-kódex (1983)

Egy testvérpár olyan anyagot talál fel, amely minden eddiginél nagyobb fényt idéz elő. Ezt az anyagot beillesztve egy ember agyába a megvilágosodás olyan magas szintjét érik el, hogy a történelem leghomályosabb eseményei is személyes élményként jelennek meg. A szer hatni kezd és fantasztikus kalandok sorozatát indítja el.

Rendező: Müller Péter

Forgatókönyvíró: Müller Péter

Szereplők: Bárdos Deák Ágnes, Kistamás László, Víg Mihály, Gémes János, Iványi Norbert, Hajnóczy Csaba

Zeneszerzők: Víg Mihály, Farkas Zoltán, Hajnóczy Csaba

Jegyár: 600 Ft.
Jegyvétel: A helyszínen vagy az ArtMozi.hu oldalán.

Forrás: Port.hu.

A blog az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://beatkorszak.blog.hu/api/trackback/id/tr2213751800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása