Volt egyszer egy beatkorszak

Könnyűzenei filmklub: Csinibaba

2018. június 20. - beatkorSzaki
csinibaba.jpg

Folytatódik a Hangfoglaló Program és a Hangőr Egyesület közös könnyűzenei filmklubja. A vetítéssorozat továbbra is a zene és filmipar óvatos frigyének gyümölcseit veszi számba. Az Extázis héttől tízig jelenlegi évadának utolsó alkalmán, 2018. június 26-án Tímár Péter Csinibaba című filmjét tekinthetik meg az érdeklődők, moziterem helyett ezúttal egy szabadtéri vetítésen, a TRIP Hajó teraszán (1011 Budapest, Szilágyi Dezső tér, alsó rakpart, 2. számú kikötő).  Kivételesen a vetítés előtt lesz a beszélgetés, ahol a filmklub házigazdájának, Gelencsér Gábornak a vendége Tímár Péter, a film rendezője, vágója és forgatókönyvírója lesz.

A rendezvény ezúttal ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet az rsvp@hangfoglalo.hu címen tudnak megtenni.

Menetrend:
19.00: kapunyitás
20.00: Gelencsér Gábor a film rendezőjével, Tímár Péterrel beszélget.
~21.00 (amikor sötét lesz): filmvetítés

További információ az eseményről ezen a linken érhető el.

extazis_20180626.jpg

Csinibaba (1997)

1962. augusztus 28. Ezen a szombat reggelen is ellátja Simon bá' (Gálvölgyi János) hírekkel, tanácsokkal és zenével a háztömbrádión keresztül a rábízott állampolgárokat. Közben a Kommunista Ifjúsági Szövetség meghirdeti a Ki Mit Tud?-ot, amelynek győztesei kimehetnek a Helsinki Világifjúsági és Diáktalálkozóra, ami a vasfüggönyön túl van. Maga az édes élet! Sok-sok bonyodalom, még több sláger, ármány, szerelem és mulatság után kiderül, hogy a véletlent sem bízzák a véletlenre, és senki sem abba a révbe érkezik, mint amibe beevezett. 

Rendező: Tímár Péter

Forgatókönyvíró: Tímár Péter

Vágó: Tímár Péter

Szereplők: Gálvölgyi János, Reviczky Gábor, Pogány Judit, Andorai Péter, Igó Éva, Kovács Vanda, Lázár Kati, Molnár Piroska, Almási Sándor, Németh Kristóf, Nagy Natália, Cseh Tamás

Zene: Kispál és a Borz, Bágya András, Fényes Szabolcs, Majláth Júlia, Nádas György, Tamás Deák

Forrás: Port.hu, Mediaklikk.

A blog az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://beatkorszak.blog.hu/api/trackback/id/tr5014059856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása