Volt egyszer egy beatkorszak

Könnyűzenei filmklub: Szerelem első vérig

2019. március 14. - beatkorSzaki

meghivo_szerelem_elso_verig_2019_03_21_page-0001.jpg

Folytatódik a Hangfoglaló Program és a Hangőr Egyesület közös könnyűzenei filmklubja, ezúttal a TRIP Hajón A vetítéssorozat a popzene és filmipar óvatos frigyének gyümölcseit veszi számba. A szervezők a vetítés után pedig a korszakról, a fiatalságról, a könnyűzenéről és természetesen a filmekről szóló beszélgetésre is marasztalják a résztvevőket.

Az Extázis héttől tízig következő alkalmán, 2019. március 21-én a Szerelem első vérig című filmet tekinthetik meg az érdeklődök. A vetítés utáni beszélgetésen a filmklub házigazdájának, Gelencsér Gábornak a vendége Dobray György, a film rendezője lesz.

Szerelem első vérig

A Szerelem első vérig egy 1985-ben készült magyar tinédzserfilm, amit Dobray György és Horváth Péter rendezett, Horváth Péter novellájából. A Szerelem trilógia első része. A film jeleneteit Szegeden, Szentesen és Budapesten forgatták. Füge 18 éves srác, festőnek készül, ezenkívül szaxofonozik a kollégium egyik zenekarában. Egyik nap beleszeret Ágotába, a régésznek készülő osztálytársába. Ám Ágotának egy nap megjelenik régi szerelme. Ezért Füge öngyilkosságot kísérel meg, de sikertelenül. Ezután elutazik különélő apjához tanácsot kérni.

Forrás: Wikipédia

Jegyár: 600 Ft
Jegyelővétel: https://trip.jegyx1.hu/eloadas/56/extazis-hettol-tizig-a-hangfoglalo-program

A blog az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://beatkorszak.blog.hu/api/trackback/id/tr5714685702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása