Volt egyszer egy beatkorszak

Rocktörténet hangosan – elindult a Beatkorszak-podcast

2021. február 11. - beatkorSzaki

studio.jpg

Örömmel újságoljuk, hogy mostantól nemcsak olvashatók, de hallgathatók is a vagyunk, hiszen a Beat Rádió hullámhosszán hetente új, pop- és rocktörténeti beszélgetéssel jelentkezünk. Az adások elérhetők lesznek itt, a blog felületén is.

A Volt egyszer egy beatkorszak indulása óta előszeretettel közlünk interjúkat az oldalon, hiszen mindig izgalmas számunkra a nagy idők alakítóival, tanúival és kutatóival idézni fel az elmúlt évtizedek könnyűzenéjének eseményeit. Fontosnak gondoljuk, hogy megörökítsük és közvetítsük a szemtanúk emlékeit, ezért is mondtunk szívesen igent a Beat Rádió megkeresésére, akikkel ezentúl egy hetente jelentkező, pop- és rocktörténeti beszélgetős műsor elkészítésében működünk együtt.

Az adások házigazdáit és vendégeit a zene iránti rajongás köti össze. Terveink szerint beszélgetünk majd billentyűsökkel és fúvósokkal, ütősökkel és gitárosokkal, front- és háttéremberekkel, koncertszervezőkkel és menedzserekkel, de hívunk a műsorba fotósokat és filmeseket, újságírókat és könyvszerzőket, legendákat és tanítványokat, gyűjtőket és kutatókat, klubvezetőket és bootleg-mágusokat is. Mindenkit, aki hozzánk hasonlóan a beatkorszak bűvkörébe került valamiképp, akit megindítanak a hatvanas, hetvenes vagy akár a nyolcvanas évek szólói, akkordmenetei, szövegei, és akiktől megtudhatunk a dalokról – vagy éppen azok hátteréről – valami fontosat.

Töltsetek velünk egy órát péntek délután hattól hétig a Beat hullámhosszán, vagy hallgassátok vissza a számotokra legérdekesebb adásokat itt, a blogon. A Beatkorszak-podcast műsorvezetői: Bajnai Zsolt, Rozsonits Tamás, Váradi Ferenc és Vass Norbert. Tartsatok velünk!


Szerző: Vass Norbert

Nyitókép: Fortepan

A blog az NKA Hangfoglaló Program támogatásával készül.

A bejegyzés trackback címe:

https://beatkorszak.blog.hu/api/trackback/id/tr6816420418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása